Om kropUDENstof

En fortælling kan tage sit udgangspunkt mange steder. Den kan fortælles kronologisk fra fødsel til død – eller den kan fortælles med nedslag forskellige steder. kropUDENstof er min fortælling – eller i hvert fald udvalgte dele af den – fortalt gennem små bidder. Du kan selv vælge, hvilke bidder du vil indtage og i hvilken rækkefølge. Siden er dermed ikke en rigtig blog, som opdateres med en særlig frekvens. Snarere er det en digital bog, hvor jeg kan fortælle, hvad jeg oplever eller har oplevet, og hvilke tanker disse mine oplevelser giver mig.

Jeg har været en dedikeret fan af kroppen, lige siden jeg opdagede min egen tilbage i 80′erne. I 2006 kastede jeg mig frygtløst ud i nøgenheden på en lidt mere struktureret måde gennem naturismen, og fandt ud af, at andre mennesker også har kroppe. Og ikke bare kroppe, men også unikke, naturlige, seksuelle, forfængelige, tykke eller tynde, lange eller korte, behårede eller barberede, rynkede eller glatte kroppe.

I en alder af 34 har jeg nu besluttet mig for at dele ud af mine sjove historier med og egne perspektiver på nøgenhed. Vi er alle født med en krop – vi skal alle leve og dø med den. Vi kan lige så godt vænne os til den før eller siden – og til at se på os selv først og fremmest. Og siden på andre. Det at hvile i sig selv, er for mig en vedvarende proces. Jeg bliver aldrig tilfreds med min krop, for jeg er stadig et forfængeligt menneske, jeg bliver aldrig fuldstændig hæmningsløs, for jeg er stadig et blufærdigt menneske, men alligevel er jeg så begejstret for min egen krop, at jeg ville have svært ved at leve uden den. Det skal bestemt ikke forstås som et udtryk for selvfedme eller ren selvoptagethed, men mere en barnagtig nysgerrighed, som aldrig forsvinder.

Dette er min fortælling – go’ fornøjelse.

Uffe L. W. Jakobsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *